Fundraising og Projektledelse

OM FUNDRAISING & PROJEKTLEDELSE PÅ AAU

Fundraising og Projektledelse (F&P) yder professionel rådgivning og støtte til forskningsmiljøer på Aalborg Universitet (AAU). Vi yder støtte til at modne idéer og tilbyder viden om bevillingsgivere samt administrativ projektledelse af bevillinger. Vi hjælper forskere med deres projektforslag, identificerer den rigtige finansieringskilde, bidrager til at udforme projektansøgninger og hjælper med at administrere deres bevillinger. F&P er en del af AAU Innovation - en strategisk partner for fakulteterne på AAU ift. at yde støtte til AAUs fundraising, partnerskaber og strategiske samarbejder.

HVAD VI GØR

Vi arbejder sammen med forskere for at gøre projektideer til finansierbare forskningsansøgninger. Vi samarbejder også med forskningsledere ift. at udvikle forskningsstrategier baseret på velfunderet indsigt i og viden om bevillingsgivere. Vi har netværk på hele AAU og er forbindelsesled mellem forskere, virksomheder og bevillingskilder.

HVEM VI ER

En succesful forskningsansøgning er en teamindsats. Vi arbejder tæt sammen med lokale forskningsstøttemedarbejdere ved AAUs institutter og leverer en ekspertise til forskerne, der kan hjælpe dem med at sikre forskningsfinansiering.

HVOR VI ER

Vi er placeret på AAUs tre campusser (Aalborg, København og Esbjerg) såvel som på AAUs Bruxelles-kontor - det handler om at være en god sparringspartner.

F&P TEAM IN JUNE 2022

  • Left-Right front row: Simona Padurariu, Katherine Brooke Quinteros, Charlotte Pedersen Jacobsen, Ulla Egidiussen Egekvist, Anne-Mette Bech Albrechtslund, Anne Drivsholm Sand, Carina Jensen, Anne Rommerdahl Bock, Thomas Nielsen, Jane Ehrenskjold Tymm-Andersen, Flora Champetier, Lotte Bonderup Bech.
  • Left-right back row: Paw Fallgaard Mortensen, Esben Ahlmann Hjuler, Mads Bennedsen, Charlotte Fonseca Holmene, Lisbeth Dahlgaard Nannerup, Anne Britt Larsson, and Jørgen Albretsen.
  • Missing in the photo: Nicolaj Tofte Brenneche, Isabelle Fischer, Hans Henrik Lomholt